Opleiding Energietransitie start in september

Opleiding Energietransitie start in september

In vervolg op het succes in 2018 organiseert Deltalinqs Climate Program komend najaar opnieuw een vierdaagse Deltalinqs-opleiding Energietransitie. In de cursus komt aan bod hoe je praktisch invulling geeft aan de technologische uitdagingen én de commerciële kansen die de veranderingen bieden.

De opleiding bestaat uit vier modules van één dag (09.00 - 17.30 en 13.00 uur - 21.30 uur), verspreid over de maanden september - november. Deelnemers krijgen een breed aanbod aan kennis op het gebied van energietransitie aangereikt door onder andere hoogleraren van de TU Delft en wetenschappers van TNO. Daarnaast is er dit keer een volledige cursusdag gewijd aan ‘de circulaire haven’. Er worden cases behandeld van bedrijven uit de haven en er zijn inspiratiesessies met startups die nieuwe technologieën hebben ontwikkeld. Een belangrijk deel van de opleiding bestaat uit workshops waarin deelnemers zelf aan de slag gaan om de kennis toe te passen in de praktijk van hun eigen bedrijf. Direct rendement dus!

Praktische informatie
De opleiding vindt plaats in vier modules. De data zijn: 30 september, 14 oktober, 28 november en 11 november. De kosten van de opleiding bedragen € 1.750,- pp excl. btw en incl. catering voor vier dagen. Het volledige programma is terug te vinden in de folder Port Transition Course. Voor meer informatie kunt u terecht bij Martine van Veelen, tel.: (06) 24 68 67 41.