Buitengewoon lid Cataly Partners aan het woord

Buitengewoon lid Cataly Partners aan het woord

Ook al hebben de gevolgen van het Coronavirus ons (de eerste weken) allemaal getroffen, wij zien een grote vindingrijkheid bij opdrachtgevers en collega’s om werkzaamheden zo goed mogelijk door te laten gaan. Wat we merken in de industrie is dat het Coronavirus een rem is geweest op de start van nieuwe projecten en dat veel lopende zaken tijdelijk 'on hold' zijn gezet.

Gelukkig zien we ook dat er na een periode van gewenning veel mogelijk blijkt te zijn. De beperkingen die voortvloeien uit de crisis leiden tot aanpassingen en nieuwe prioriteiten. Planningen worden nu zo opgesteld dat er met meer ploegen gewerkt wordt, waarbij men elkaar niet in de weg hoeft te lopen op de werkvloer; stopgezette projecten worden langzaam weer opgestart.

Door onze flexibele manier van werken kunnen wij goed inspelen op de aangepaste werkmethodiek van onze opdrachtgevers. We ontdekten dat bepaalde opdrachten uitstekend op afstand kunnen worden opgeleverd. Voorheen deden we dat niet, omdat we gewend zijn om bij opdrachtgevers het werk uit te voeren. Bij ons advieswerk geldt dat persoonlijk contact noodzakelijk blijft om tot meer diepgang, inzicht en nuance te komen. Vandaar dat collega’s in een mix op afstand werken en bij essentiële sparringsessies naar kantoor komen.

Om de betrokkenheid met onze collega’s te behouden, hebben we ons kantoor recent omgebouwd zodat er meer dan genoeg afstand is om in bepaalde tijdvakken met elkaar aan essentiële projecten te werken. Ook worden de werkplekken dagelijks ontsmet.

Onze diensten bestaan voornamelijk uit procesverbetering op basis van data-analyse in de procesindustrie en tankterminals. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij permitting projecten voor milieuvraagstukken en grotere projecten zoals turnarounds. Na het consultancy traject helpen we opdrachtgevers de projecten te implementeren. Huidige projecten in de Botlek waar we onze teams inzetten zijn supply chain data analyse voor MRO, RAMS, documentbeheer, auditing en IT-ondersteuning.

Meer informatie
Rob Gores - managing director Cataly Partners - tel.: 06-46052181.