Nieuw lid: Chemours

Nieuw lid: Chemours

Deltalinqs begroet per 1 maart 2019 het chemische bedrijf Chemours uit Dordrecht als geassocieerd lid. De fabriek in Dordrecht is een onderdeel van The Chemours Company.

Dit wereldwijd opererende concern helpt bij het creëren van een kleurrijke, sterkere en schonere wereld door de kracht van chemie. Chemours is een wereldleider op het gebied van titaniumtechnologieën, fluor-producten en chemische oplossingen. Ingrediënten van Chemours zijn te vinden in kunststoffen en coatings, koeling en airconditioning, mijnbouw en in algemene industriële productie. Teflon is één van de bekende producten die we maken in Dordrecht.

Chemours zet zich in en buiten Dordrecht in voor veiligheid, milieu en duurzaamheid in de sector. Graag willen we onze expertise inzetten om binnen Deltalinqs mee te denken over actuele thema’s en het ontplooien van initiatieven die voor alle leden en de omgeving nuttig zijn. Samen kunnen we onze werk- en leefomgeving verbeteren, ontwikkelen we ons op het gebied van duurzaamheid en zetten we ons in voor een goed ondernemersklimaat.