FERM Port Cyber Café: agenda 2019

FERM Port Cyber Café: agenda 2019

Deltalinqs spant zich samen met haar partners in om het bedrijfsleven in de Rotterdamse haven te ondersteunen bij het versterken van hun digitale weerbaarheid. Als onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma staat FERM voor het verhogen van awareness over cyber resilience bij alle bedrijven in het Rotterdams havengebied.

Maar ook het uitwisselen van actuele kennis en informatie, zoals het bieden van een actueel dreigingsbeeld en inspirerende voorbeelden uit de praktijk is van groot belang.

Sinds de kick-off op 20 juli 2017 worden onder de noemer ‘Port Cyber Café’ regelmatig bijeenkomsten georganiseerd om op een praktische wijze invulling te geven aan deze kennisuitwisseling over digitale kwetsbaarheden. Deze FERM Port Cyber Cafés zijn bedoeld om met experts uit het vak samen in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cyber security in het Rotterdamse Havengebied te duiken.

Vanaf 2019 zal Deltalinqs namens FERM de organisatie van de Port Cyber Cafés voor haar rekening nemen en het aanbod uitbreiden met speciale themabijeenkomsten over cybersecurity.

Op donderdag 10 januari 2019 wordt de negende editie van het FERM Port Cyber Café gehouden in F.C. Walhalla op Katendrecht. Uiteraard maken we van deze gelegenheid gebruik om een mooi nieuw FERM-jaar in te luiden onder het genot van een hapje en een drankje. Zoals beloofd tijdens de laatste editie van 2018 starten we deze bijeenkomst met een presentatie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken over actuele risico’s op het gebied van (cyber)spionage. Daarna zal een ethische hacker laten zien wat de IT-risico’s en kwetsbaarheden in uw organisatie zijn. Tijdens deze miniworkshop krijgt u direct al veel tips & trucs, maar er is ook de mogelijkheid om in te schrijven voor een kosteloze quickscan.

Ben u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor veilig digitaal werken? En heeft u behoefte aan tips, adviezen en vooral concrete handvatten van de experts die we voor de FERM Port Cyber Café’s uitnodigen? Meld u zich dan snel aan via het nieuwe e-mailadres speciaal voor de Port Cyber Cafés: aanmelden@ferm-rotterdam.nl.

Meer informatie over sprekers en het programma kunt u vinden op https://ferm-rotterdam.nl/port-cyber.

Noteert u ook alvast de data van de komende Port Cyber Cafés in uw agenda:
10 januari 2019
14 maart 2019
23 mei 2019
12 september 2019
21 november 2019