Nieuwe opleiding energietransitie

Nieuwe opleiding energietransitie

In vervolg op het succes in 2018 organiseert Deltalinqs Climate Program komend najaar opnieuw een vierdaagse Deltalinqs-opleiding Energietransitie. In de cursus komen aan bod hoe je praktisch invulling geeft aan de technologische uitdagingen én de commerciële kansen die de veranderingen bieden.

De opleiding bestaat uit vier modules van één dag (van 13.00 uur - 21.30 uur) verspreid over de maanden september - november. Deelnemers krijgen een breed aanbod van kennis op het gebied van energietransitie aangereikt door onder andere hoogleraren van de TU Delft en wetenschappers van TNO. Daarnaast is er dit keer een volledige cursusdag gewijd aan ‘de circulaire haven’. Er worden cases behandeld van bedrijven uit de haven en zijn er inspiratiesessies met startups die nieuwe technologieën hebben ontwikkeld. Een belangrijk deel van de opleiding bestaat uit workshops waarin deelnemers zelf aan de slag gaan om de kennis toe te passen in de praktijk van hun eigen bedrijf. Direct rendement dus!

Voor wie?
De opleiding is bedoeld voor engineers, technologen en onderzoekers. We richten ons op energiebesparing, energie-efficiency, de overgang op duurzame energiebronnen en duurzame grondstoffen, innovatie en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan regelgeving, technologieën, subsidies, productontwikkeling en de ontwikkeling van een business model. Omdat de groep bestaat uit deelnemers van verschillende bedrijven uit de haven van Rotterdam, is er ruime gelegenheid voor netwerken, overleg en samenwerking. Want uiteindelijk moeten we samen aan de slag om de transitie tot een succes te maken!

Praktisch
De opleiding vindt plaats in vier modules. Data zijn: 30 september, 14 oktober, 28 oktober en 11 november 2019. De kosten bedragen slechts € 1.750,- inclusief catering. Er volgt nog een officiële inschrijfronde. U kunt alvast uw belangstelling aangeven bij Martine van Veelen.