Agenda

Masterclass Industry 4.0 (Bureau Veritas)

The Digital Asset, hoe gaat de industrie daar mee om? Een 4e industriële revolutie

Om op bovenstaand een antwoord te vinden, heeft ons  buitengewoon lid Bureau Veritas een benchmark onderzoek laten uitvoeren onder een groot aantal bedrijven in de industrie. De resultaten van dit onderzoek, maar ook de visie van Bureau Veritas op deze ontwikkelingen en hoe zij haar dienstverlening daarop aanpast, worden op 7 maart 2019 gepresenteerd.
Daarnaast demonstreert Bureau Veritas de nieuwste innovatieve inspectie technieken en toepassingen.

Dat alles digitaal beschikbaar moet zijn lijkt vanzelfsprekend, want daarmee kan vanaf iedere plek op de wereld met die data worden gewerkt. Denk daarbij aan besturing, planning, verwerking, mapping, analyse, etc. Waar men wellicht minder bij stil staat, zijn grote vragen als: ‘Hoe verkrijg ik die data, wat wil ik er eigenlijk mee en wat kan ik er mee? Hoe kan ik het beschermen en veilig opslaan, en wat gebeurt er als de data verkeerd verwerkt wordt? Zijn deze risico’s wel ingedekt? Deze vragen horen bij vooruitstrevend werken binnen industrie4.0, en vormen belangrijke vraagstukken waar Bureau Veritas antwoord op kan geven.

Deze 4e industriele revolutie is een transformatie die bouwt op nieuwe digitale technologieën en verbeterde IT structuren, waardoor het mogelijk wordt grote hoeveelheden data te be- en verwerken, virtuele modellen van complexe installaties op te zetten, koppelingen tussen assets te maken en bepaalde (al dan niet routinematige) taken te automatiseren. ‘The Digital Asset’.

The Digital Asset is daarmee de bepalende factor in hoe succesvol je in staat bent deze transformatie te maken. Dat geldt niet alleen voor alle vormen van industrie, maar ook voor de bedrijven die testen, inspecteren en certificeren, zoals Bureau Veritas.

Voor meer informatie: Frans Veraart (Bureau Veritas), of om deel te nemen aan dit onderzoek, ga naar https://benchmarkresearch.nl/bureau-veritas


Deelname
Leden van Deltalinqs nemen gratis deel. Aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. Na aanmelding ontvangt de deelnemer voor de bijeenkomst een bevestiging met nadere informatie over de Masterclass. 
Bij afwezigheid zonder afmelding wordt een rekening gestuurd van € 25,-.
Meer informatie: Jacqueline Pronk, tel. (010) 40 20 321.

Datum en tijdstip:
2019-03-07T13:30:00 2019-03-07T17:00:00
Locatie:
Van der Valk Dordrecht
Adres:
Laan van Europa 1600
33178 DB DORDRECHT
Aanmeldperiode:
2019-01-01T00:00:00 2019-03-05T17:00:00