Leren & Inspireren eerste helft 2020

Leren & Inspireren eerste helft 2020

Voor de eerste helft van 2020 hebben we weer een aantal bijzondere bijeenkomsten gepland staan, waaronder het Event Vicoma 'Vattenfall Solar Team & Ioniqa' met ons buitengewoon lid Vicoma Engineering op 19 maart 2020 rondom de thema's duurzaamheid, teamwork en doorzettingsvermogen.

Naast het Vattenfall Solar Team komt ook Ioniqa, klant van Vicoma, spreken over haar ervaring. Het proces naar het eindeloos kunnen recyclen van plastic is niet zonder tegenslag geweest, maar als team heeft ook zij al veel bereikt.

Op 8 april 2020 is er een Q&A-masterclass Lobby met als thema: 'Hoe kan de Haagse lobby bijdragen aan een sterk imago van de Rotterdamse Haven en een optimaal ondernemersklimaat?'

René Leegte, directeur van public affairs bureau Publieke Zaken, geeft vanuit zijn ervaring als oud-kamerlid een korte cursusmiddag over effectieve lobby, gericht op de Rotterdamse Haven, met name vanuit het perspectief van de energie- en brandstoffentransitie. Wat is het effect van de Europese, Nederlandse en Rotterdamse klimaatdoelstellingen op onze bedrijven? Zien we vooral kansen of bedreigingen? Met welke lobby kunnen we beleidsmakers sturen?

Deze en nog veel meer bijeenkomsten zijn terug te vinden op de Deltalinqs-website onder agenda. Laat u ook inspireren en ontmoet het Deltalinqs-netwerk!