Kennisgeving inzake berichtgeving bereikbaarheid havengebied

Kennisgeving inzake berichtgeving bereikbaarheid havengebied

U ontvangt van ons regelmatig circulaires over de bereikbaarheid van de haven. Op dit moment staan we aan de vooravond van 10 jaar groot onderhoud aan wegen, bruggen en viaducten in Rotterdam en omgeving. Daarmee gaat de intensiteit van de werkzaamheden de komende jaren flink omhoog, wat ook een toename in aantal en frequentie van berichten betekent.

Daarom lijkt dit ons een goed moment om u voortaan zelf de keuze te bieden om u te abonneren op berichtgeving die alleen voor u relevant is, zodat u rechtstreeks geïnformeerd wordt over infrastructurele werkzaamheden in het gebied. In de onderstaande lijst vindt u de meest relevante websites van dit moment, waar u zichzelf kunt abonneren op nieuwsberichten over onderhouds- en bouwwerkzaamheden in het havengebied:

Vanaf heden kunt u de bovenstaande websites over grote infrastructurele werkzaamheden raadplegen via onze domeinenpagina infrastructuur & bereikbaarheid. Zodra er updates zijn worden deze hierop vermeld. Mist u een belangrijke website? Laat het ons dan weten via brouwer@deltalinqs.nl.

Daarnaast blijven wij u uiteraard informeren over de grootste infraprojecten die op stapel staan via onze periodieke Q&A-ontbijtsessies infra en bereikbaarheid. De eerstvolgende online sessie staat gepland op woensdag 13 oktober om 08.30 uur. Aanmelden hiervoor is nog mogelijk.