Agenda

FERM Port Cyber Café

Op donderdag 23 februari 2023 komen we vanuit FERM weer samen voor een nieuwe editie van het Port Cyber Café.

Cloud security beschermt gebruikers tegen bedreigingen, ongeacht waar je bent als je verbinding maakt met het internet. Ook beveiligt het de data en toepassingen die in de cloud zijn opgeslagen. Althans, dat is het doel. Hoe dat er in de praktijk aan toegaat? Daar duiken we in op 23 februari!

(De verantwoordelijkheid rond) Cloud Security
Applicaties en IT-infrastructuur op afstand bieden organisaties grote voordelen, zowel wat kosten als schaalbaarheid en efficiency betreft. Een goede cloud security strategie is dan essentieel om veilig te kunnen werken. Maar waar ben je als organisatie zelf verantwoordelijk voor? En welk deel ligt bij de dienstverlener?

Om die -en andere- vragen te beantwoorden, duiken we donderdag 23 februari aanstaande in het Port Cyber Café in het onderwerp cloud security. Chris gaat aan tafel met onder andere Microsoft (NL) en Attic Security. Ook schuift Godfried Boshuizen van FERM-participant Mourik aan als ervaringsdeskundige van een recent migratietraject. Tot slot heeft Chris voorzien in een interactief element rond vulnerability management: waar ben je nu wel of juist niet zelf verantwoordelijk voor in de cloud? Doe mee met de cloud-quiz en win gratis heldere inzichten!

Details online bijeenkomst

Datum: donderdag 23 februari 2023
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

Aanmelden Port Cyber Café 
We hopen je op donderdag 23 februari weer van harte welkom te heten bij de eerste editie van het FERM Port Cyber Café in het nieuwe jaar. Meld je aan via aanmelden@ferm-rotterdam.nl om je op te geven om de digitale bijeenkomst bij te wonen. Je ontvangt dan vóór de 23ste de juiste link om deel te nemen.

FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.

Datum en tijdstip:
2023-02-23T16:00:00 2023-02-23T17:00:00
Locatie:
Hybride
Adres:


Aanmeldperiode:
2023-02-03T08:30:00 2023-02-22T17:00:00