FERM Port Cyber Café: cybersecurity in het OT-domein

FERM Port Cyber Café: cybersecurity in het OT-domein

Op donderdag 6 februari vond het eerste FERM Port Cyber Café van 2020 plaats. Het jongste evenement in onze serie bijeenkomsten stond in het teken van cybersecurity in het Operationele Technologie(OT-)domein, met presentaties van het Cyber Resilience Team en Shell. 

Om de integriteit van industriële besturingssystemen te kunnen borgen moeten digitale kwetsbaarheden goed in beeld worden gebracht en effectieve maatregelen worden getroffen om de cyberweerbaarheid te vergroten. Hoe gaat dat in zijn werk en kan een bedrijf zich adequaat beschermen tegen moedwillige verstoringen? Om antwoord te geven op deze en andere vragen rondom de beveiliging van Industrial Automation and Control Systems (IACS) presenteerden twee deskundige sprekers hun visie en ervaring. Uiteraard werd dat weer voorafgegaan door een introductie door vaste moderator Chris van 't Hof. 

Het uitgebreide verslag is hier in te zien.

Data komende Port Cyber Cafés:
26 maart 2020
2 juli 2020
17 september 2020
19 november 2020
Aanmelden kan via aanmelden@fermrotterdam.nl.

FERM Nieuwsbrief
Deze maand wordt vanuit FERM gestart met een nieuwsbrief. Hierin komen een periodiek overzicht met nieuws en achtergronden, tips en handelsperspectieven, en uitgelicht interviews bij ondernemers in het havengebied. Geïnteresseerd, schrijf dan nu via deze link in.