Agenda

Driedaagse workshop CIRCO-track: toekomstbestendige toepassing minerale fractie uit bodemassen

Deltalinqs biedt in samenwerking met CIRCO, Blue-City en BRBS Recycling een driedaagse digitale workshop aan om jou als bedrijf op weg te helpen en kennis op te doen over circulair ondernemen en design. In deze driedaagse track willen we met verschillende partijen verkennen hoe bodemas een nuttige circulaire bestemming kan krijgen, gegeven de aangescherpte wet- en regelgeving op basis van de 'Green Deal verduurzaming nuttige toepassing AEC-bodemas'. Graag komen we met elkaar tot een circulair businessmodel, met als doel een win-winsituatie voor zowel het milieu als voor de deelnemende bedrijven.

Doelgroep
AVI’s, recyclingbedrijven, aannemers in weg- en waterbouw, producenten/gebruikers van beton en opdrachtgevers. Er is plek voor maximaal tien bedrijven. Van ieder bedrijf doen twee personen mee, bij voorkeur een duo van een designer, ingenieur en/of business developer en iemand met een commerciële rol c.q. managementrol, die markt, klanten en stakeholders kent.

Kosten en deelname
De kosten voor deelname aan de driedaagse workshop (31 maart, 14 april en 21 april) bedragen € 500,- exclusief btw per bedrijf (voor 2 personen). De reguliere prijs bedraagt € 2000,- exclusief btw. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Enthousiast geworden? Aanmelden kan via de aanmeldbutton.

Meer informatie
In de uitgebreide flyer zijn achtergrondinformatie en het programma opgenomen. Elvie Kromwijk (contactgegevens aan de rechterzijde) is bereikbaar voor aanvullende vragen.

Datum en tijdstip:
2021-04-21T00:00:00 2021-04-21T00:00:00
Locatie:
Via de online platforms ZOOM en Mural
Adres:


Aanmeldperiode:
2021-03-24T00:00:00 2021-03-24T00:00:00