Buitengewone leden

De Reede Advocatuur

De Reede Advocatuur B.V. is gespecialiseerd in het financieel-economisch strafrecht en het bestraffend bestuursrecht. Dit zijn gevallen waarin naast de (Zeehaven)politie bijvoorbeeld de Nederlandse Arbeidsinspectie, IL&T, DCMR of de FIOD zich bij uw bedrijf melden. Wij hebben veelvuldig te maken met deze toezichthouders en opsporingsinstanties, bijvoorbeeld als het gaat om milieuzaken, corruptie & complexe fraude en arbeidsongevallen.

Het merendeel van onze cliënten is actief in de maritieme sector of is gevestigd in de Rotterdamse haven en omgeving. Als regel gaat het dan om bedrijven of leidinggevenden die in de normale uitoefening van hun onderneming worden geconfronteerd met een verdenking van een strafbaar feit of handhavend optreden door toezichthouders.

Wij combineren onze juridische inhoudelijke kennis en ervaring met een praktische aanpak van de problemen waar onze cliënten mee worden geconfronteerd. Ons streven is steeds om een zaak niet onnodig groot te laten worden en bij voorkeur zonder gerechtelijke tussenkomst af te wikkelen. Indien u meer wilt weten over onze dienstverlening of u vertrouwelijk van gedachten wilt wisselen over een specifieke situatie, kunt u contact opnemen met één van onze advocaten. 

Nieuwsbericht
19-01-2024 Even voorstellen: nieuw lid De Reede Advocatuur