Agenda

Community sessie Cybersecurity Hoe digitaal veilig is jouw bedrijf?

De transport & logistieke sector in de Rotterdamse haven digitaliseert in een steeds sneller tempo. Cybercrime en digitale kwetsbaarheid vragen om een vergroting van bewustzijn en concrete bescherming. Scannen, testen, delen en trainen: samen werken we aan de digitale weerbaarheid in de haven. In dit webinar gaan we met TNO specifiek in op de digitale veiligheid van de transport- en logistieke keten. Met FERM gaan we het kijken hoe we samen kunnen optrekken in het delen van cybersecurity kennis en trainingen. Het webinar is een samenwerking aangeboden door SmartPort. 

Cybersecurity onderzoek
Vulnerability scans maakte onderdeel uit van het Cybersecurity onderzoek dat TNO heeft uitgevoerd voor de Logistieke sector, ondersteund door o.a. SmartPort, TLN, ACN, Havenbedrijf Rotterdam en Cargonaut. Rik Poulus, projectleider namens TNO, deelt de resultaten en gaat in gesprek met een ‘slachtoffer’ van digitale oplichting over de gevolgen voor het bedrijf.

FERM
Ward Veltman, programmamanager van FERM, geeft een ‘sneak preview’ van de plannen voor het professionaliseren van FERM na 2020. Het afgelopen half jaar is met circa 10 bedrijven een pilot uitgevoerd om ervaring op te doen met een aantal mogelijke diensten, zoals een weerbaarheidsscan, dreigingsanalyse, trainingen en cyberoefeningen. Twee pilotbedrijven delen hun eerste ervaringen.

Doe mee met deze sessie en blijf op de hoogte van de nieuwste cyberkennis en deel actief je ervaringen. Na je aanmelding ontvang je enkele dagen voorafgaand de juiste link voor het volgen van deze online sessie.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar joan.van.winsen@smart-port.nl. Zijn er vragen? Neem contact op via tel. 010-4020338 of joan.van.winsen@smart-port.nl

Datum en tijdstip:
2020-06-11T16:00:00 2020-06-11T17:00:00
Locatie:
Online
Adres:


Aanmeldperiode:
2020-01-01T08:30:00 2020-06-19T17:00:00