Agenda

Ketendag Omgevingswet voor bedrijven

Graag nodigen wij u uit voor de Ketendag ‘Omgevingswet voor milieuvergunningplichtige bedrijven regio Rijnmond’ op donderdag 23 mei. De eerste vlieguren met de Omgevingswet zijn inmiddels gemaakt. Hoe verloopt het tot nu toe? Op deze dag is er volop gelegenheid om met elkaar kennis, eerste ervaringen en ideeën over het werken met de Omgevingswet uit te wisselen. Een dag speciaal voor degenen die met deze wet werken bij o.a. milieuvergunningplichtige bedrijven, adviesbureaus en de overheid.

Wat kunt u verwachten?
We trappen de dag plenair af. Hierna volgen verschillende interessante deelsessies waarvoor u zich kunt inschrijven. Na de lunch en terugkoppeling van het ochtendprogramma volgt een tweede ronde met deelsessies. Tijdens diverse momenten op de dag is er gelegenheid om met verschillende ketenpartners in gesprek te gaan. Na de plenaire afsluiting met wrap-up is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

De dag is georganiseerd door gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Provincie Zuid-Holland. Deltalinqs is een van de ketenpartners.

Kortom een mooie gelegenheid om uw ervaringen te delen en uw vragen te stellen, graag tot dan!

Aanmelden
Meld u aan voor deze dag via onderstaande aanmeldlink. Hier kunt u kiezen welke 2 deelsessies u wilt volgen. Kent u iemand die tot de doelgroep behoort en ook graag wil komen, maar geen uitnodiging heeft ontvangen? Stuur deze uitnodiging dan door.

Datum en tijdstip:
2024-05-23T09:15:00 2024-05-23T17:00:00
Locatie:
De Kuip, Maasgebouw 2e etage
Adres:
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
Aanmeldperiode:
2024-04-10T17:00:00 2024-05-22T12:00:00