Agenda

Recharge Earth

Op 7 en 8 september 2022 vormt Rotterdam Ahoy voor de tweede keer het decor voor Recharge Earth. Dit duurzame energiecongres brengt bedrijfsleven, overheid en wetenschap bij elkaar om kennis te delen, oplossingen te bedenken voor het versnellen van de energietransitie en samenwerkingen tot stand te brengen.

Recharge Earth is hét nationale congres voor professionals die een rol spelen in de energietransitie. Tijdens het congres hosten prominente energiedeskundigen verschillende plenaire en breakoutsessies, waarin alle vlakken op het gebied van de energietransitie besproken worden. Ook zal scherpte tijdens de sessies niet ontbreken door moderator Remco de Boer, zelf expert op het gebied van energie.

Een van de break-out sessies op donderdag 8 september wordt gehost door het Deltalinqs Climate Program. In dit matchmakingevent van het Fieldlab Industrial Electrification (FLIE) beogen wij technologieaanbieders en eindgebruikers met elkaar te verbinden; op zoek naar de juiste technologiefit! Een grote eindgebruiker is op zoek naar een duurzamer alternatief voor haar industriële processen en wil hiervoor overstappen naar een elektrificatie-oplossing.

Tijdens dit matchmakingmoment presenteert deze eindgebruiker een gebruikerscase over een elektrificatievraagstuk en wordt vervolgens in een interactieve sessie in contact gebracht met de aanbieders van dit moment. Deze aanbieders zullen hun unieke, innovatieve oplossingen voor dit elektrificatievraagstuk pitchen.

De kosten van dit tweedaagsel live congres bedragen € 495,- excl. btw per deelnemer. Voor inschrijvingen vóór 16 juli 2022 is een korting van € 100,- per deelnemer beschikbaar. Meer informatie over onder andere het programma, registreren voor het congres en/of de mogelijkheden om deel te nemen als exposant vindt u achter onderstaande button.

Datum en tijdstip:
2022-09-07T10:00:00 2022-09-08T17:00:00
Locatie:
Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC)
Adres:
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Aanmeldperiode:
2022-07-08T12:00:00 2022-09-05T17:00:00
Meer informatie en deelnemen