Matchmaking Event Elektrificatie tijdens Recharge Earth

Matchmaking Event Elektrificatie tijdens Recharge Earth

Deltalinqs is ook dit jaar supporting partner van Recharge Earth, hét platform voor professionals die een rol spelen in de energietransitie. Op donderdag 8 september hosten wij in samenwerking met het Fieldlab Industriële Elektrificatie (FLIE) een break-out sessie over elektrificatie.

Het Matchmaking Event is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over de praktische toepassing van elektrificatie. Wilt u bijvoorbeeld de restwarmte van uw industriële proces efficiënt benutten, maar bent u nog op zoek naar de juiste oplossing? Of heeft u wel  al een technologische oplossing in gedachten maar is uw organisatie nog op zoek naar de juiste leverancier? Dan is deze matchmaking iets voor u.

Deelname als casehouder
Door als casehouder deel te nemen aan het Matchmaking Event, krijgt u de unieke kans om uw vraagstuk te presenteren aan verschillende innovatieve technologiebedrijven. Tijdens de bijeenkomst pitchen deze technologiebedrijven op maat gemaakte oplossingen om de CO2-uitstoot te verminderen binnen uw industriële proces. En daar stopt het niet. Als u de juiste partij hebt gevonden kan het Fieldlab u daarna, dankzij hun expertise en beschikbare faciliteiten, ook helpen bij de verdere implementatie. Bijvoorbeeld met een haalbaarheidsonderzoek of een demo-test samen met de leveranciers op de pilotlocatie van het FLIE.

Lees meer over deelname op de website van het FLIE.