H-vision op World Hydrogen Summit

H-vision op World Hydrogen Summit

Op 9, 10 en 11 mei houdt de Sustainable Energy Council (SEC) in nauwe samenwerking met de provincie Zuid-Holland, de gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam de World Hydrogen Summit in Ahoy Rotterdam.

Het evenement bestaat uit een hoofdpodium met keynotesprekers op 9 en 10 mei, een site visit-dag op 11 mei en een expositie met een zogenaamd Tech Series-podium. H-vision zal met een stand aanwezig zijn op de beurs. Daarnaast verzorgt H-vision op 10 mei ’s middags de inhoud voor een 45 minuten durende sessie in de Tech Series.

Tijdens het congres is op verschillende momenten specifieke aandacht voor H-vision. Op 10 mei is H-vision gastheer van een sessie over ‘low carbon hydrogen’. In deze sessie, onder leiding van DCP-programmadirecteur Alice Krekt, gaan sprekers, panelleden en deelnemers in op de routes voor industriële bedrijven die willen verduurzamen, maar de transitie moeilijk kunnen maken. Hoe kunnen zij hun processen aanpassen aan de klimaatdoelen? En wat zijn de uitdagingen op de weg naar duurzaamheid? Ook gaat het programma in op de rol die H-vision daarin kan spelen en wat er nodig is om deze oplossing te laten werken.

Sprekers tijdens de sessie (die plaatsvindt van 15.15 tot 16.00 uur) zijn DCP-programmadirecteur Alice Krekt en René Peters (TNO), panelleden zijn Feikje Wittermans (Vopak), Marc Zwart (Shell) en Wouter Verbeek (Berenschot).