Unieke kans voor bedrijven met cleantech innovatie-uitdaging

Unieke kans voor bedrijven met cleantech innovatie-uitdaging

Misschien bent u al bekend met het Europese SCALE-UP Interreg North Sea Region en Rotterdamse Upstream Festival. Ook in 2021 wordt vanuit deze programma’s een traject georganiseerd met de ambitie om cleantech scale-ups te verbinden aan bedrijven.

Dat leidde in het verleden al tot 35 succesvolle verbindingen waarbij professionele scale-ups met hun dienstverlening bijdragen aan de grote uitdagingen die de bedrijven in de Rotterdamse regio voor zich zien op het gebied van cleantech. Zo heeft de match tussen de Rotterdamse haven en Pryme geleid tot een demofabriek voor circulaire plastics en benut Stadshavenbrouwerij de accu’s van afgedankte scooters voor het brouwen van Rotterdams bier.

SCALE-UP Meet the Buyer - Rotterdam Edition biedt dit jaar online speeddates, hackathon- en seal-the-dealsessies tussen september en december 2021. Deelname aan de activiteiten is kosteloos. Van de deelnemende bedrijven wordt verwacht dat zij na de hackathon, als het vertrouwen is gegroeid, samen met de scale-up naar keuze een Letter of Intent opstellen. Het proces start met een korte scan waarin op basis van het profiel van het deelnemende bedrijf mogelijke scale-ups worden geselecteerd.

Is uw interesse voor dit invite-only event gewekt? Aanmelden kan tot uiterlijk 27 augustus 2021 bij Leonoor den Ottolander, tel.: 06 - 21 39 24 52.