Deltalinqs-medewerkers werken tot nader bericht vanuit huis

Deltalinqs-medewerkers werken tot nader bericht vanuit huis

De Corona-aanpak gaat door: handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken en afstand houden. Alle maatregelen die het Kabinet voorschrijft worden verlengd. Voor de Deltalinqs-medewerkers geldt dat zij in ieder geval tot en met 1 juni voor zover mogelijk vanuit huis werken. Voor de periode daarna zullen wij tijdig alle leden en stakeholders informeren.

Hoewel de Corona-aanpak de goede kant op lijkt te gaan en er langzaam meer ruimte komt, is voorzichtigheid nog steeds geboden. Voor Deltalinqs blijft gelden, de continuïteit van onze dienstverlening blijft doorgaan al is het in aangepaste vorm.

Wat betekent deze maatregel concreet?

  • Het Deltalinqs-kantoor is gesloten. Afspraken bij ons op kantoor vinden in ieder geval tot en met 1 juni aanstaande niet plaats, ook daarna volgen wij de richtlijnen van het Kabinet. In het geval de maatregelen verder versoepelen en wij gecontroleerd weer naar kantoor kunnen, dan zullen wij zorgvuldigheid betrachten. Het opstellen van een protocol voor onze interne organisatie alsook de ontvangst van gasten is daar onderdeel van. 
  • Alle fysieke vergaderingen, bijeenkomsten, et cetera zijn tot en met 1 juni geschrapt of omgezet naar vergaderen op afstand (MS Teams, webinars, en andere).
  • De stafleden (directeur Deltalinqs, programmadirecteur Deltalinqs Climate Program en beleidsadviseurs), hoofd secretariaat en manager leden- en bestuurszaken blijven volledig bereikbaar (via e-mail, mobiele telefoon en MS Teams) op de voor u bekende wijze. Zie ook https://www.deltalinqs.nl/medewerkers.
  • Voor het secretariaat is een thuiswerksituatie ingericht.
  • De interne telefoonnummers vallen terug op een ingesproken bandje.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Indien er relevante wijzigingen optreden dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

De focus ligt op gezond blijven en alles zoveel mogelijk te laten doordraaien.