GEANNULEERD FERM Port Cyber Café

* Vanwege de maatregelen rond het Corona-virus is deze bijeenkomst geannuleerd *

Op donderdag 26 maart 2020 komen we weer samen voor een nieuwe editie van het Port Cyber Café. Dit keer op een unieke locatie, namelijk in De Kuip in Rotterdam. Aansluitend vindt de Conferentie Cyber Security plaats.

Het FERM Port Cyber Café staat deze keer in het teken van digitale ontwrichting. Door de groeiende verwevenheid van de digitale wereld met de fysieke en sociale wereld hangen verstoringen van operationele processen steeds vaker samen met ernstige verstoring of uitval van digitale processen. De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid noemt dit type ontwrichting ‘digitale maatschappelijke ontwrichting’, of kortweg ‘digitale ontwrichting’. Een half jaar na het verschijnen van het WRR-rapport ‘Voorbereiden op digitale ontwrichting’ kijken we vanuit enkele voor de haven belangrijke (vitale) sectoren of we er nu wel klaar voor zijn.
 
Paneldiscussie
Als gasten hebben wij naast een deskundige van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) ook enkele experts uit voor ons relevante sectoren, zoals Stedin (hoogspanningsnet), Rijkswaterstaat (infrastructuur) en Evides (drink- en industriewater) uitgenodigd. Onze vaste moderator Chris van ’t Hof gaat met hen in gesprek. In eerste instantie is dat een interview met de vertegenwoordiger van de WRR over het betreffende rapport, gevolgd door een groepsdiscussie waar onze andere gasten ook voor aanschuiven. Het doel is om er een interactieve sessie van te maken, dus met alle gelegenheid voor vragen uit de zaal.

Aanmelden kan per e-mail via ons e-mailadres speciaal voor de Port Cyber Cafés: aanmelden@ferm-rotterdam.nl

Lees ook het verslag van de vorige editie: De impact van Cybersecurity op het OT-domein

Het aansluitende evenement voor Rotterdamse ondernemers staat geheel in het teken van ransomware en phishing en wordt begeleid door Dave Maasland (CEO van ESET). Tijdens de inloop tussen 18.00 en 19.00 uur wordt een eenvoudige maaltijd aangeboden, de Conferentie Cyber Security start om 19.00 uur. Tijdens het event krijg je praktische handvatten om de digitale veiligheid van jouw organisatie te vergroten. Aanmelden graag via deze link.  

Datum en tijdstip:
2020-03-26T16:00:00 2020-03-26T18:00:00
Locatie:
De Kuip
Adres:
Van Zandvlietplein 1
Rotterdam
Aanmeldperiode:
2020-03-03T00:00:00 2020-03-25T00:00:00