Opleiding Energietransitie

Opleiding Energietransitie

Deltalinqs Climate Program organiseert dit voorjaar opnieuw een vierdaagse Deltalinqs-opleiding Energietransitie. In de cursus komt aan bod hoe je praktisch invulling geeft aan de technologische uitdagingen én de commerciële kansen die de veranderingen bieden.

De opleiding bestaat uit vier modules van één dag (09.00 - 17.30 en 13.00 uur - 21.30 uur), verspreid over de maanden maart - april. Deelnemers krijgen een breed aanbod aan kennis op het gebied van energietransitie aangereikt door onder andere hoogleraren van de TU Delft en wetenschappers van TNO. Daarnaast is er dit keer een volledige cursusdag gewijd aan ‘de circulaire haven’ bij het bedrijf Milgro. Er worden cases behandeld van bedrijven uit de haven en er zijn inspiratiesessies met startups die nieuwe technologieën hebben ontwikkeld. Een belangrijk deel van de opleiding bestaat uit workshops waarin deelnemers zelf aan de slag gaan om de kennis toe te passen in de praktijk van hun eigen bedrijf. Direct rendement dus!

Praktische informatie
De opleiding vindt plaats in vier modules. De data zijn: 23 maart (bij TNO), 30 maart (bij Deltalinqs), 6 april (bij Milgro) en 14 april (bij Deltalinqs). De kosten van de opleiding bedragen € 1.750,- p.p. excl. btw en incl. catering en cursusmateriaal voor vier dagen. Het volledige programma is terug te vinden in de folder Port Transition Course.

Aanmelden kan uiterlijk 1 maart 2020 via de aanmeldbutton.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Martine van Veelen, e-mail: martine.vanveelen@capitalh.eu, telefoon: (06) 24 68 67 41.

AANMELDEN