Agenda

Workshop ATEX

Organisaties in de EU waar explosiegevaar bestaat, dienen te voldoen aan ATEX richtlijnen. De InspectieSZW besteedt tijdens de reguliere BRZO-inspecties hieraan extra aandacht. Hoe zorg je er voor dat je ‘compliant’ wordt en blijft en veilig kunt werken in explosieve atmosferen?

Graag brengen we met dit bericht de uitnodiging voor de workshop over het thema ‘ATEX’ onder je aandacht. 

In deze praktijkgerichte workshop willen we de ontwikkelingen en vooral ook de goede werkpraktijken op het gebied van ATEX bespreken.

Inmiddels is in de samenwerking tussen VNCI, VNPI, VOTOB, NOVE en Deltalinqs een handreiking opgesteld hoe om te gaan met mobiele arbeidsmiddelen 

Met name voor het interactieve deel van het programma worden deelnemers uitgenodigd om (liefst vooraf) knelpunten, vragen of bespreekpunten aan te dragen, zodat we de workshop zoveel mogelijk toe kunnen snijden op de vragen van de deelnemers. Je kunt deze richten aan het secretariaat: oosterloo@deltalinqs.nl

Doelgroep
SHEQ-, onderhouds- en productiemanagers.

Deelname
Deelname voor leden van Deltalinqs is gratis. Aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. Na aanmelding ontvangt de deelnemer uiterlijk een week voor de bijeenkomst een bevestiging met nadere informatie over de bijeenkomst. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt een rekening gestuurd van € 25,--.

Let op
In verband met een beperkt aantal plaatsen kunnen maximaal 2 personen per bedrijf deelnemen.
Wees er snel bij en meld je nu direct aan!

Wij hopen je op 3 december te mogen ontmoeten!

Datum en tijdstip:
2019-12-03T08:30:00 2019-12-03T12:30:00
Locatie:
Van der Valk Hotel Ridderkerk
Adres:
Krommeweg 1
Ridderkerk
Aanmeldperiode:
2019-11-01T12:00:00 2019-12-02T12:00:00