Agenda

Training Anders durven kijken naar veiligheid, cultuur en Rijnmonds leiderschap

De training Anders durven kijken naar veiligheid, cultuur en leiderschap uit het basiscurriculum van Deltalinqs werd vele malen eerder gehouden, waarmee nu ruim 250 mensen hebben deelgenomen aan de training. Voor de deelnemers is de training een echte eye-opener. De deelnemers worden meegenomen naar schaakland (leidinggevenden) en damland (werkorganisatie); zo wordt de invloed van formele en informele leiders op veiligheid en cultuur verduidelijkt. Ook de consequenties van een relatief grote doorstroom van leidinggevenden op een gelijk blijvende werkorganisatie komen aan bod. Maar als de informele leiders zoveel invloed hebben op de organisatie wat doe je dan met de formele leiders? En welk (formeel) leiderschap is dan wel effectief in die mooie, maar ook taaie Rijnmondse cultuur. Hoe breng je beweging in deze cultuur? Daar geven we in deze training het antwoord op!

Lovende reacties
Met een gemiddelde beoordeling van ruim een 8 kunnen wij spreken van een groot succes. De reacties tijdens de eerdere edities van deze training ‘waren lovend: “Leerzaam en confronterend. Zeer verhelderend; structuur in ons bedrijf is langzaam naar het Rijnmond model aan het gaan; leiderschap op basis van visie, vertrouwen en vakmanschap. Totaal gezien was dit een masterclass die mij veel meer zal bij blijven qua presentatie en triggers dan welke andere masterclass ooit over dit onderwerp”. 

Deze training is speciaal voor leden van management en staf die mede bepalend zijn voor de cultuur van een organisatie. Indien u van mening bent dat u niet diegene bent voor wie deze uitnodiging is bestemd, verzoeken wij u vriendelijk deze door te sturen naar de juiste persoon binnen uw organisatie. Om een effectieve bijeenkomst te kunnen garanderen wordt het aantal deelnemers gemaximeerd op 15 personen.

  • Tijdens de training worden de volgende thema’s behandeld: Realistisch kijken naar de sterke Rijnmondse cultuur. Waar zitten de ‘triggers’? Hoe kan je de organisatie laten doen wat je wilt?‘ Hoe wordt het veiliger?
  • Wat zijn de consequenties van een relatief grote doorstroom van leidinggevenden en gelijkblijvende werkorganisatie.
  • Culture eats strategy for breakfast’ zei Peter Drucker ooit. Hoe kan je nu de cultuur, lees de mensen met hun gedrag, de strategie laten realiseren? Daarin is leiderschap cruciaal. En dan bedoelen we leiderschap op ieder niveau in de organisatie. Formeel en informeel. Want ieder leiderschapsniveau heeft zijn eigen dilemma’s en issues.
  • Het Rijnlands leiderschap hebben we uitgebreid en omgebouwd naar Rijnmonds leiderschap en dat is nu precies wat u nodig heeft om wel invloed te hebben op deze saaie (mooie) cultuur!
  • En als u dit al wel wist, maar nog niet doet, hoe komt dat dan? Wie vertrouwt u en wie niet? En vanuit welke overtuigingen geeft u leiding? En welke overtuigingen helpen en staan in de weg om een Rijnmondse leider te worden.

De training wordt georganiseerd in samenwerking met Petronel Bijlsma van FirmLeaders. FirmLeaders is een nationaal en internationaal werkend bureau dat jarenlange ervaring heeft met het trainen, coachen en adviseren van executive leaders en managers in de industrie, bouw en scheepvaart. Voor meer informatie www.firmleaders.com.

Kosten
Voor alle Deltalinqsleden bedragen de kosten voor deze training € 200,-- per persoon. Indien u geen lid bent van Deltalinqs, maar de training toch wilt bijwonen, dan is dat mogelijk, de kosten bedragen € 400,-- per persoon. Tot één week voor aanvang is kosteloos annuleren mogelijk, daarna worden deze kosten gewoon doorberekend. Vervanging door een andere deelnemer uit uw bedrijf is mogelijk. Deltalinqs behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende kandidaten de training te annuleren.

Datum en tijdstip:
2020-02-11T08:30:00 2020-02-11T17:00:00
Locatie:
Deltalinqs
Adres:
Waalhaven Z.z. 19
3089 JH ROTTERDAM
Aanmeldperiode:
2019-10-14T12:00:00 2020-02-10T12:00:00