Agenda

Themabijeenkomst Blootstelling aan gevaarlijke stoffen

Blootstelling aan gevaarlijke stoffen is en blijft een van de grote uitdagen van zowel asset owners als contractors. Om die reden organiseren Deltalinqs en VOMI een gezamenlijke themabijeenkomst rondom dit onderwerp. Zowel de blootstelling aan gevaarlijke stoffen over een langere periode als ook de blootstelling door een line break komen tijdens de themabijeenkomst aan de orde.

Dirk-Jan van Soest, HSSE adviseur bij Stork, zal de uitkomsten van zijn onderzoek delen met de aanwezigen. Naast Dirk-Jan van Soest verschijnen er nog diverse andere sprekers ten tonele.

Doelgroep
Deze workshop is vooral interessant voor bedrijfsjuristen, risk managers, QHSE-managers, veiligheidsdeskundigen, arbeidshygiënisten, Arbo/preventiemedewerkers en alle andere MT-leden, managers en medewerkers die een beleidsbepalende rol hebben in het vaststellen van werkprocessen die met blootstelling aan gevaarlijke stoffen te maken hebben.

Deelname
Deelname is voor leden van Deltalinqs en VOMI is gratis. Aanmelden doet u via de aanmeldbutton.
Na aanmelding ontvangt de deelnemer uiterlijk een week voor de bijeenkomst een bevestiging met nadere informatie over de bijeenkomst. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt een rekening gestuurd van € 25,--.

Let op
In verband met een beperkt aantal plaatsen kunnen maximaal 2 personen per bedrijf deelnemen.

Wees er snel bij en meld je nu direct aan!

Datum en tijdstip:
2020-01-28T08:30:00 2020-01-28T13:00:00
Locatie:
Van der Valk Hotel Ridderkerk
Adres:
Krommeweg 1
Ridderkerk
Aanmeldperiode:
2019-12-18T12:00:00 2020-01-27T12:00:00