Agenda

FERM Port Cyber Café

Goed nieuws! Het FERM Port Cyber Café van donderdag 16 september aanstaande zal onze eerste hybride editie zijn. Dat wil zeggen een digitale bijeenkomst zoals we die inmiddels gewend zijn, maar dan wel weer op onze vertrouwde plek en mét de mogelijkheid om een deel van het publiek fysiek uit te nodigen. 

Voor dat laatste zullen we onze FERM-participanten apart benaderen, maar ook online deelnemers mogen rekenen op interactieve elementen tijdens de geplande crisisoefening in onze nieuw ingerichte Port Cyber Café-studio. Bekijk de teaser!

Cybercrisis BlueTeam Shipping
Oei! In het FERM IT-portal voor participanten ontvangen we een melding van een incident in de haven, waar de organisatie BlueTeam Shipping helaas bij betrokken lijkt te zijn. In een crisiscomité met vier panelleden van het bedrijf, waaronder IT, Finance/Legal en de afdeling Communicatie, lopen we stapsgewijs door de verschillende fasen van een cyberaanval tijdens deze interactieve crisisoefening.

Zowel de kennis van de aanwezige participanten als de digitale deelnemers zal benut worden om de aanval af te weren en de directe en indirecte gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Daarbij worden onder meer tussentijdse stemrondes ingezet om het verloop te sturen. Meld je aan!

Aanmelden Port Cyber Café 
We hopen je op donderdag 16 september weer van harte welkom te heten, in deze eerste hybride bijeenkomst van het FERM Port Cyber Café. Meld je aan via de onderstaande aanmeldknop  om de digitale bijeenkomst bij te kunnen wonen. Je ontvangt vervolgens vóór die datum de juiste link om deel te nemen.

FERM-participanten worden uitgenodigd om fysiek aanwezig te zijn, binnen de huidige mogelijkheden. Zij worden apart benaderd.

Over FERM en de Port Cyber Cafés
FERM is onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma. Doel van het programma is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven in de Rotterdamse haven en het bewustzijn bij bedrijven over cyberrisico’s te verhogen om zo de best digitaal beveiligde haven van de wereld te worden. De Port Cyber Cafés zijn bedoeld om met experts uit het vak samen in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cyber security in het Rotterdamse Havengebied te duiken.

Datum en tijdstip:
2021-09-16T16:00:00 2021-09-16T17:00:00
Locatie:
Hybride
Adres:


Aanmeldperiode:
2021-07-29T12:00:00 2021-09-16T12:00:00
AANMELDEN