Agenda

Deltalinqs 'University' workshop Het Rode Boek - wat te doen bij incidenten

In het ‘Rode Boek’ staan richtlijnen beschreven voor harmonisatie van incidentenprocedures voor de bedrijven in het Rotterdamse Haven- en Industriegebied. Hierin zijn afspraken, die we gebiedsbreed hebben gemaakt, beschreven om in geval van incidenten de hulpdiensten zo efficiënt mogelijk op te roepen en ook zo goed mogelijk te communiceren.

Zo zijn in het Rode Boek ook diverse belangrijke telefoonnummers vermeld om bij incidenten de juiste hulpdiensten in te schakelen en/of te informeren. Naast de veiligheidsincidenten kunnen er ook securityincidenten zijn. Denk hierbij aan ISPS, Cybersecurity of ongewenste personen in de nabijheid van uw terrein. Heeft u die meldpunten op een rijtje? Weet u hoe te handelen als er hier iets gebeurt?

Deltalinqs wil de bestaande procedures herbevestigen en u informeren en meenemen in nieuwe procedures voor de verschillende soorten incidenten die u kunnen overkomen.

Om alle vragen en behoeften met elkaar te bespreken organiseert Deltalinqs een bijeenkomst die alle ins en outs met betrekking tot de organisatie van betrokkenen bij incidenten op de kaart zet.

Doelgroep
MT-leden, middenkader en uitvoerenden die een rol hebben in incidentbestrijding, noodplannen, etc. De informatie is op strategisch/tactisch niveau en richt zich met name op de verantwoordelijken in de noodorganisatie van bedrijven.

Kosten
Er zijn voor leden van Deltalinqs geen kosten verbonden aan de deelname aan deze workshop.

 

 

 

Datum en tijdstip:
2019-06-04T13:00:00 2019-06-04T17:00:00
Locatie:
ExxonMobil Chemical Holland B.V.
Adres:
Botlekweg 121
3197 KA BOTLEK RT
Aanmeldperiode:
2019-01-01T12:00:00 2019-06-03T12:00:00