Agenda

DCP-webinar Warmtepompen

De Nederlandse industrie is op weg om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Elektrificatie in de industrie gaat hierbij een belangrijke rol spelen. Om meer inzicht te geven in industriële elektrificatie-oplossingen organiseren wij in samenwerking met het Fieldlab Industriële Elektrificatie een aantal netwerkbijeenkomsten.

In het 2e webinar van deze reeks staan 'warmtepompen' centraal. Aan de hand van zijn paper 'Duurzame elektrische industriële warmte: balanceren tussen vraag en aanbod' neemt Sikke Klein van de TU Delft u mee in een businesscase, en informeert Marit van Lieshout van de Hogeschool Rotterdam u over een handleiding voor een Pinch-studie voor een goed overzicht van de warmtehuishouding binnen de productieomgeving. Albert Keukens en Sander Westerdijk van Shin-Etsu gaan in op de praktische aandachtspunten in het implementatietraject van warmtepompen en de daarbij gepaard gaande resterende uitdagingen.

Door middel van deze drie toelichtingen en de aansluitende discussie hopen we u te enthousiasmeren tot implementatie van warmtepompen binnen uw productieproces.

Wij nodigen u uit om uw vragen en opmerkingen alvast aan ons door te geven, zodat de sprekers zich hierop kunnen voorbereiden. Dit kan via post@deltalinqs.nl.

Bent u erbij? Registreer u dan via onderstaande aanmeldbutton. Deelname is gratis.

Na registratie ontvangt u de week voorafgaand aan de bijeenkomst de link om deel te nemen.

Graag tot 1 april!

Datum en tijdstip:
2022-04-01T10:30:00 2022-04-01T12:00:00
Locatie:
Online via MS Teams
Adres:


Aanmeldperiode:
2022-03-10T17:00:00 2022-04-01T10:00:00