Buitengewone leden

Anthony Veder Group N.V.

Anthony Veder werd in 1937 opgericht als reder en havenagent. In 1969 begonnen we met het exploiteren van onze eerste gastanker en sindsdien zijn we betrokken bij de gastransport. Anthony Veder staat als gasrederij midden in de transitie naar een duurzamere wereld. We bieden hoogwaardige diensten en flexibiliteit aan 's werelds toonaangevende fabrikanten van chemicaliën.

Met onze vloot van gastankers zijn wij gespecialiseerd in het transport van LPG (Liquid Petroleum Gas), Liquid Natural Gas (LNG) en Petrochemische gassen, zoals Ethyleen en Propyleen.

Pionier
In de maritieme industrie zijn we pioniers door de eerste te zijn met snelkoelende ethyleentankers op LNG en de eerste in kleinschalige LNG. Verder hebben we de eerste LNG-operaties uitgevoerd, zoals overslag van schip naar schip en van schip naar vrachtwagen, bunkering en vergassing van LNG-terminals.

We zijn erin geslaagd om LNG, de meest milieuvriendelijke fossiele brandstof van vandaag, naar plaatsen te brengen waar voorheen geen aardgas beschikbaar was.

Geïntegreerde rederij
Als geïntegreerde rederij zijn we altijd op zoek waar we de meeste waarde kunnen toevoegen aan onze klanten. Wij bouwen langdurige relaties op door veilige, betrouwbare en flexibele diensten aan te bieden, met een breed scala aan hoogwaardige gastankers.

We integreren elk aspect van de scheepvaart, inclusief technisch beheer, bemanning, operaties en chartering. Dit stelt ons in staat om aan de hoogste kwaliteits- en bedieningsnormen te voldoen en deze zelfs te overtreffen.