Agenda

Recharge Earth

Recharge Earth is hét platform voor professionals die zich bezighouden met de energietransitie. Een schonere energievoorziening brengt complexe vraagstukken met zich mee die niet individueel zijn op te lossen. Daarom brengt Recharge Earth tijdens het congres op 8 en 9 september verschillende partijen samen. Om elkaar te inspireren, kennis te delen en gezamenlijk een nieuwe energietoekomst te verkennen.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb zal het congres openen. Tijdens de plenaire sessies komen belangrijke thema’s aan bod, waaronder energiebeleid, infrastructuur en innovatie. Moderator Remco de Boer, zelf energie-expert, gaat in gesprek met CEO’s, beleidsmakers, hoogleraren en andere energiedeskundigen. En de break-out-sessies gaan dieper in op meer specifieke onderwerpen, zoals waterstof, financiering of circulaire waardeketens.

Een van de break-out sessies op donderdag 9 september wordt gehost door Deltalinqs en geeft antwoord op de vraag ‘Hoe ontwikkelen we een waterstofeconomie?’ Met als sprekers: Alice Krekt (Programmadirecteur Deltalinqs Climate Program), Matthijs Groenewegen (Business Development Engineer bp), Diederick Luijten (Vice President Hydrogen Energy - NW Europe & CIS Countries Air Liquide) en Randolf Weterings (Program Manager Electrification & Hydrogen Havenbedrijf Rotterdam).

De kosten van dit live congres bedragen € 495,- excl. btw (profit) en € 395,- (non-profit) per deelnemer. Het ticket is voor beide dagen geldig en is inclusief lunch en consumpties.

Meer informatie over onder andere het programma, registreren voor het congres en/of de mogelijkheden om deel te nemen als exposant vindt u achter onderstaande button.

Datum en tijdstip:
2021-09-08T10:00:00 2021-09-09T16:30:00
Locatie:
Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC)
Adres:
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Aanmeldperiode:
2021-07-20T17:00:00 2021-09-02T17:00:00
Meer informatie en deelnemen