RDM Training Plant neemt PortKey–activeringen van Deltalinqs over

RDM Training Plant neemt PortKey–activeringen van Deltalinqs over

Wie zijn PortKey wil activeren in de omgeving van de Waalhaven, kan sinds enkele maanden ook bij de RDM Training Plant (RDM TP) terecht. Naast de PortKey is de RDM TP ook een activeerpunt voor de CargoCard en het Digital Safety Passport.

Dankzij de goede bereikbaarheid en de faciliteiten bij de RDM TP komt het activeerpunt bij Deltalinqs met ingang van 1 september 2018 te vervallen.

RDM Training Plant
De RDM Training Plant, gevestigd aan De Rotterdamweg 7 (3089 JV Rotterdam, havennummer 2608) is in 2017 gerealiseerd met onder meer steun van de Deltalinqs-leden om hét regionale trainingscentrum te worden. Deltalinqs wil met de inzet en het commitment van de leden het gebruik van de RDM TP en het Digital Safety Passport stevig in de markt positioneren.

XS-Key platform
De PortKey maakt deel uit van het XS-Key platform van Secure Logistics. Dit platform verbindt inmiddels meer dan 6.300 bedrijven uit 33 landen met ca. 30.000 gebruikers door het verifiëren en valideren van (persoons)informatie en deze vast te leggen op strikt persoonlijke informatiedragers als de PortKey, CargoCard en Digital Safety Passport. Door de unieke identiteit te koppelen aan (bestaande) toegangsmanagementsystemen kunnen toegangsprocessen en logistieke processen tot wel 60% worden versneld. 

Op www.secure-logistics.nl treft u het actuele overzicht van de landelijke activeringspunten aan. Wilt u meer informatie over het XS-Key platform, neemt u dan contact op met Secure Logistics BV, tel. 010-4637777.