Digital Safety Passport

Digital Safety Passport

De Safety Deal van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat maakt het mogelijk om het Digital Safety Passport – als vervanger van het papieren veiligheidspaspoort - tot 31 december 2018 tegen aantrekkelijke voorwaarden aan te schaffen.

Het Digital Safety Passport, dat is ontwikkeld door en voor de leden van Deltalinqs en in samenwerking met onder andere VOMI en SSVV, is een strikt persoonlijke, digitale informatiedrager. Hiermee behoort het gedoe met onduidelijke stempels, kopietjes en verrassingen aan de poort door verlopen instructies tot het verleden. Opleidingen en veiligheidsinstructies worden vrijwel volledig geautomatiseerd bijgehouden en van alle instructies wordt de geldigheid bewaakt. Dat scheelt een hoop administratie en levert daarnaast ook tijdwinst op aan de poort. Raadplegen van de informatie kan op verschillende manieren. De DSP-houder zelf kan in ieder geval altijd zijn/haar gegevens inzien via een beveiligde webapplicatie.

Tot 31 december 2018 kan een DSP voordelig worden aangeschaft. U kunt hierover meer informatie vinden op de website van Secure Logistics , een 100% dochteronderneming van Deltalinqs. Er is nog een beperkt aantal stuks tegen het gereduceerde tarief beschikbaar. Mocht u voor uw medewerkers nog DSP’s willen aanschaffen en/of reserveren, dan raden wij u aan dit zo spoedig mogelijk te doen.

Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Hoogstraten of bel met 010-4637777.