Agenda

Training Rijnmonds leiderschap

De training Rijnmonds Leiderschap is de opvolger van de succesvolle training Anders durven kijken naar veiligheid, cultuur en leiderschap uit het basispakket van Deltalinqs. Voor de deelnemers was deze training een echte eye-opener. De deelnemers werden meegenomen naar schaakland (leidinggevenden) en damland (werkorganisatie); zo werd de invloed van formele en informele leiders op veiligheid en cultuur verduidelijkt.
Maar als de informele leiders zoveel invloed hebben op de organisatie wat doe je dan met de formele leiders? En welk (formeel) leiderschap is dan wel effectief in die mooie, maar ook taaie Rijnmondse cultuur? Hoe breng je beweging in deze cultuur? Wat is de rol van het Management Team? Daar geven we in deze training Rijnmonds Leiderschap het antwoord op!

Deze training is speciaal voor leden van management en staf die mede bepalend zijn voor de cultuur van een organisatie. Om een effectieve bijeenkomst te kunnen garanderen wordt het aantal deelnemers gemaximeerd op 15 personen.

Tijdens de training worden de volgende thema’s behandeld:

  • Realistisch kijken naar de sterke Rijnmondse cultuur. Waar zitten de ‘triggers’? Hoe kan je de organisatie de strategische doelen laten realiseren?‘ Hoe wordt het veiliger? Daarin is Rijnmonds leiderschap cruciaal. En dan bedoelen we leiderschap op ieder niveau in de organisatie. Formeel en informeel. Want ieder leiderschapsniveau heeft zijn eigen dilemma’s en issues.
  • Het Rijnlands leiderschap hebben we uitgebreid en omgebouwd naar Rijnmonds leiderschap en dat is nu precies wat u nodig heeft om wel invloed te hebben op deze sterke (mooie) cultuur!
  • En als u dit al wel wist, maar nog niet doet, hoe komt dat dan? Wie vertrouwt u en wie niet? En vanuit welke overtuigingen geeft u leiding? En welke overtuigingen helpen en staan in de weg om een Rijnmondse leider te worden?

De training wordt georganiseerd in samenwerking met Petronel Bijlsma van FirmLeaders. FirmLeaders is een nationaal en internationaal werkend bureau dat jarenlange ervaring heeft met het trainen, coachen en adviseren van executive leaders en managers in de industrie, bouw en scheepvaart. Voor meer informatie www.firmleaders.com.

Deelname
Aanmelden kan via onderstaande aanmeldbutton. Na registratie ontvangt u de week voorafgaand aan de bijeenkomst de bevestiging inclusief het programma.

Kosten
Voor alle Deltalinqsleden bedragen de kosten voor deze training € 100,-- per persoon. Indien u geen lid bent van Deltalinqs, maar de training toch wilt bijwonen, dan is dat mogelijk, de kosten bedragen € 200,-- per persoon. Tot één week voor aanvang is kosteloos annuleren mogelijk, daarna worden deze kosten gewoon doorberekend. Vervanging door een andere deelnemer uit uw bedrijf is mogelijk. Deltalinqs behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende kandidaten de training te annuleren.

Datum en tijdstip:
2022-10-13T14:00:00 2022-10-13T17:00:00
Locatie:
EIC Mainport Rotterdam
Adres:
Noordzeeweg 6
3181 ML ROZENBURG
Aanmeldperiode:
2022-07-26T12:00:00 2022-10-12T12:00:00