Agenda

Training Anders durven kijken naar veiligheid, cultuur en leiderschap

De training Anders durven kijken naar veiligheid, cultuur en leiderschap uit het basiscurriculum van Deltalinqs werd vele malen eerder gehouden, waarmee nu ruim 200 mensen hebben deelgenomen aan de training. Voor de deelnemers is de training een echte eye-opener. De deelnemers worden meegenomen naar schaakland (leidinggevenden) en damland (werkorganisatie); zo wordt de invloed van formele en informele leiders op veiligheid en cultuur verduidelijkt. Ook de consequenties van een relatief grote doorstroom van leidinggevenden in een gelijk blijvende werkorganisatie komen aan bod. Daarnaast kijken we welk leiderschap gewenst is in deze regio, we hebben het Rijnmonds Leiderschap genoemd met een knipoog naar Rijnlands leiderschap.

Lovende reacties
Met een gemiddelde beoordeling van ruim een 8 kunnen wij weer spreken van een groot succes. De reacties waren lovend: "Inspirerend, humoristisch en toch zo leerzaam. Zeer goede presentatie, humor afgewisseld met confronteren. Nieuw inzicht gekregen in groepsprocessen en verandertechniek.”

Deze training is speciaal voor leden van management en staf die mede bepalend zijn voor de cultuur van een organisatie. Om een effectieve bijeenkomst te kunnen garanderen wordt het aantal deelnemers gemaximeerd op 14 personen.

Tijdens de masterclass worden de volgende thema’s behandeld:

    • de (voorbeeld)rol van leiders in een organisatie;
    • de consequenties van een relatief grote doorstroom van leidinggevenden en gelijkblijvende werkorganisatie;
    • het vaststellen van de cultuur van de organisatie en de verschillende ploegen/shifts;
    • het beïnvloeden van de cultuur teneinde de veiligheid te verbeteren;
    • het gewenste (Rijnlandse) leiderschapsmodel om succes te hebben in dam- én schaakland.

De masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met Petronel Bijlsma van FirmLeaders. FirmLeaders is een nationaal en internationaal werkend bureau dat jarenlange ervaring heeft met het trainen, coachen en adviseren van executive leaders en managers. Voor meer informatie www.firmleaders.com.

 

 

Datum en tijdstip:
2018-09-27T08:30:00 2018-09-27T17:00:00
Locatie:
Deltalinqs
Adres:
Waalhaven Z.z. 19
3089 JH ROTTERDAM
Aanmeldperiode:
2018-05-16T13:00:00 2018-09-26T12:00:00