Agenda

Behind the scenes @Rotterdam

Tijdens deze Behind the Scenes @Rotterdam, die mede wordt georganiseerd met VNCI, Havenbedrijf Rotterdam en de Gemeente Rotterdam, ervaart u welke oplossingen en kansen de chemie biedt. Kansen op het vlak van innovatie, infrastructuur, energietransitie en arbeidsmarkt. Chemiebedrijven bieden die ochtend een kijkje achter de schermen en laten zien hoe zij werken, wat voor innovaties zij ontwikkelen, wat zij maken en tot welke consumentenproducten dit leidt.

In het middagprogramma nemen sprekers u mee door het heden naar de toekomst en in aparte sessies laten zij u zien hoe er aan de transitie wordt gewerkt. Kom bijvoorbeeld luisteren naar het verhaal van professor John Grin (UvA). Hij is geïnteresseerd in het begrijpen van de ‘politiek’ van kennis en techniek, manieren om deze te analyseren; en over de vraag hoe kennis en techniek zouden kunnen helpen om sociale problemen op te lossen, in plaats van ze te creëren. En ontdek tijdens de mini-masterclass 'Scientific Storytelling' hoe men het verhaal van de industrie op een spannende manier vertelt.

Op de website van de VNCI vindt u het volledige programma. Zie ook het interview met burgemeester Aboutaleb over Rotterdamse industrie.

Datum en tijdstip:
2019-05-13T08:30:00 2019-05-13T17:00:00
Locatie:
RDM Congrescentrum
Adres:
Heijplaatstraat 23
3089 JB Rotterdam
Aanmeldperiode:
AANMELDEN