Nieuws

Rotterdam, 11 oktober 2017 – Deltalinqs is positief kritisch over het nieuwe regeerakkoord 2017-2021 ‘Vertrouwen in de toekomst’. Bas Janssen, directeur Deltalinqs: ‘Een ambitieus regeerakkoord met meerdere positieve aanknopingspunten, waarbij het nu zaak is de ambities om te zetten in daden.

Midden

Op 12 oktober 2017 verzorgde KWA Bedrijfsadviseurs een Deltalinqs Masterclass over de veranderende regelgeving omtrent middelgrote stookinstallaties.

Midden

Per 1 november 2017 begroet Deltalinqs als nieuw contractorlid: De Boer Structures B.V.

Midden

Op vrijdagochtend 27 september kwamen in Zwijndrecht bijna 80 leden van Deltalinqs en MCV bijeen rond het thema VeiligWerkVergunningen (VWV).

Midden

Halfjaarlijks informeert Deltalinqs haar buitengewone en contractorleden over de actualiteiten.

Midden

Hoe kunnen we de energietransitie versnellen? Die vraag stond centraal in de bijdragen van verschillende topsprekers tijdens het jaarcongres Energy Port. Volgens dagvoorzitter Alice Krekt wordt het tijd om alle zeilen bij te zetten, want dat er een tandje bij moet is glashelder.

In haar openingswoord trok Alice, tevens Programmadirecteur Deltalinqs Energy Forum, de parallel met een zeiltocht: \

 

Midden

In Rotterdam slaan bedrijven, gemeente en onderwijs de handen ineen om jongeren vertrouwd te maken met techniek en technologie en meer Rotterdammers enthousiast te maken voor werk in de techniek en technologie.

Midden

In 2016 is Deltalinqs gestart met vernieuwingen in de organisatie om de verbinding met onze leden verder te versterken.

Midden

De ledenvergadering van Deltalinqs op dinsdag 21 november 2017 is naast de formele agenda ook een belangrijk moment voor reflectie en inspiratie.

Pagina's

U bent hier

Deel deze pagina