Nieuws

De haventarieven voor de haven van Rotterdam zijn voor de komende drie jaar vastgesteld. De tarieven stijgen de komende drie jaar met 1% per jaar. Het vastleggen van de tariefontwikkeling voor drie jaar heeft de afgelopen periode de markt veel helderheid gegeven.

Midden

De Rotterdamse haven is in transitie. Ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, automatisering, energie en duurzaamheid zorgen ook voor grote veranderingen in de structuur en inhoud van het werk in de haven.

Midden

De winnaars van de Open Poort Prijs 2017 zijn op 29 november 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst op het EIC Mainport Rotterdam (EIC) in Rozenburg bekend gemaakt.

Midden

Het ‘Rode Boek’ geeft leden van de BRZO-bedrijven richtlijnen voor hun optreden bij incidenten. Het is voor iedereen belangrijk om op dit gebied altijd op dezelfde wijze te opereren.

Midden

Tijdens de halfjaarlijkse ledenvergadering van 21 november jl.

Midden

Tot je 67ste gezond, gemotiveerd én productief werken, hoe pak je dat aan? Die vraag werd behandeld tijdens de masterclass bij Deltalinqs op 16 november.

Midden

Het Chemieloket is een loket dat de ondernemer in de chemie helpt waar hij tegen belemmeringen in wet- en regelgeving aanloopt bij innovatieve investeringen of hoge regeldruklasten.

Midden

Op woensdag 15 en donderdag 16 november vond in het EIC Mainport Rotterdam in Rozenburg het McPort Event plaats.

Midden

De industrie moet de samenwerking met de energiesector omarmen en gezamenlijk de business case richting de overheid uitdragen, aldus Kees Jan Rameau, bestuurslid Eneco.

Pagina's

U bent hier

Deel deze pagina