Nieuws

De Nederlandse overheid, bedrijven en haar burgers zijn behoorlijk kwetsbaar voor digitale aanvallen. Dat concludeert de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid in het Cybersecuritybeeld Nederland 2017 van 21 juni 2017. Helaas blijkt deze zorg gegrond nu een tweede grote aanval met ransomware ook het bedrijfsleven in de Rotterdamse haven heeft getroffen.

Midden

De haven van de toekomst? Daar hebben we allemaal bepaalde beelden bij. Heel exact weten we nog niet hoe hij eruit zal zien. Feit is wel dat de infrastructuur in de haven steeds slimmer wordt.

Midden

Per 1 juli 2017 begroet Deltalinqs als nieuw lid in de Kernsector Natte Bulk: Defensie Pijpleiding Organisatie.

Midden

De ledenvergadering van dinsdag 27 juni had, naast de formele vergadering met een overzicht van de actualiteiten, een aanvullend en inspirerend programma waarin ‘Energietransitie’ centraal stond.

Midden

‘Werelds!’ is het thema van de 40e Wereldhavendagen. Wat ooit als een ééndaags evenement Maritiem ’78 is begonnen, is uitgegroeid tot Nederlands grootste jaarlijkse maritieme festival.

Midden

Voor het 2e jaar is het Havenbedrijf samen met Deltalinqs - de organisatie van de Rotterdamse haven- en industriebedrijven - nauw betrokken en aanwezig bij het CHIO Rotterdam.

Midden

Op 28 juni 2017 kwamen overheid en bedrijfsleven samen in Amersfoort op het seminar 'Duurzaam transport: Zo kan het!' De mogelijkheden van batterij-elektrisch, waterstofelektrisch, geavanceerde biobrandstoffen en verd

Midden

Diverse talenten die werken of leren in de Rotterdamse haven zijn 8 juni 2017 in de schijnwerpers gezet tijdens het Rotterdams Havenevenement 2017.

Midden

Deltalinqs is verbaasd en teleurgesteld over het bericht dat het gereedkomen van de Blankenburgtunnel (A15-A20-verbinding) wederom dreigt te vertragen.

Pagina's

U bent hier

Deel deze pagina