Nieuws

Diverse talenten die werken of leren in de Rotterdamse haven zijn 8 juni 2017 in de schijnwerpers gezet tijdens het Rotterdams Havenevenement 2017. Renee Naaktgeboren ging met de titel van Jong Haventalent aan de haal. Michel Koot mag zich Havenwerker van het Jaar noemen.

Midden

Deltalinqs is verbaasd en teleurgesteld over het bericht dat het gereedkomen van de Blankenburgtunnel (A15-A20-verbinding) wederom dreigt te vertragen.

Midden

De bouw van de oefenfabriek RDM Training Plant in Rotterdam heeft het hoogste punt van ruim veertig meter bereikt.

Midden

Per 1 juni 2017 begroet Deltalinqs als nieuw lid in de kernsector havenservice: Boskalis Nederland.

Midden

Op 18 mei 2017 heeft Cataly Partners de masterclass “Emergency Response” georganiseerd, Cataly Partners is buitengewoon lid (www.cataly.com) van Deltalinqs.

Midden

Op donderdag 8 juni 2017 vindt de vierde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats.

Midden

Deltalinqs is partner in FERM. Samen met het Havenbedrijf en Gemeente en Zeehavenpolitie legt de belangenbehartiger van bedrijven in mainport Rotterdam een accent op cybersecurity.

Midden

Evides Industriewater en Huntsman hebben een warmtekoppeling gerealiseerd. Deze warmtekoppeling geeft een substantiële besparing van fossiele brandstoffen in het petrochemisch cluster in de Botlek.

Midden

Twee majeure milieuonderwerpen waren het onderwerp van gesprek bij de goed bezochte Deltalinqs Lentelezing van 11 mei 2017: Stikstof en de Omgevingswet.

Pagina's

U bent hier

Deel deze pagina