Agenda

FERM Port Cyber Café

‘Is veroudering van IT/OT een probleem… en hoe blijft uw systeem up-to-date?’

Op donderdag 17 september 2020 komen we weer samen voor een nieuwe editie van het Port Cyber Café. Helaas nog niet fysiek, maar digitaal via het scherm.

Het Port Cyber Café staat deze keer in het teken van legacy systemen en het up-to-date houden van IT en OT. Alom bekend is het advies om je software regelmatig te updaten met de laatste versie, of in goed Rotterdams ‘niet lullen maar patchen’. Maar waar standaard kantoorautomatisering en IT-toepassingen regelmatig nieuwe versies van hun software uitbrengen, is de keuze voor OT zoals besturingssystemen vaak eenmalig en/of specifiek voor de toepassing ontwikkeld. Daardoor kunnen nieuwe en oudere technologie door elkaar heen gaan lopen. Welke risico’s ontstaan er, en hoe kan je daar op een effectieve wijze omgaan?

Discussie
Als gasten hebben wij weer enkele experts uitgenodigd om je over dit thema inhoudelijk bij te praten. Onze vaste moderator Chris van ’t Hof gaat met hen in gesprek aan de hand van enkele stellingen. Het doel is om er een interactieve sessie van te maken, dus met alle gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Aanmelden voor de Port Cyber Cafés
We hopen je op donderdag 17 september van harte welkom te heten bij deze digitale ontmoeting. Aanmelden kan per e-mail via ons e-mailadres speciaal voor de Port Cyber Cafés: aanmelden@ferm-rotterdam.nl 

Over FERM en de Port Cyber Cafés
FERM is onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma. Doel van het programma is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven in de Rotterdamse haven en het bewustzijn bij bedrijven over cyberrisico’s te verhogen om zo de best digitaal beveiligde haven van de wereld te worden. De Port Cyber Cafés zijn bedoeld om met experts uit het vak samen in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cyber security in het Rotterdamse Havengebied te duiken.

Datum en tijdstip:
2020-09-17T16:00:00 2020-09-17T17:00:00
Locatie:
ONLINE
Adres:


Aanmeldperiode:
2020-08-31T12:00:00 2020-09-16T12:00:00