RDM Training Plant

Het opleiden en trainen van mensen in de procestechniek vereist een op de praktijk toegesneden leeromgeving. Een locatie waarin mbo- en hbo-jongeren hun toekomstige werkplek herkennen en waar technici zich verder kunnen bekwamen in de vereisten binnen de procesindustrie. De cultuur van veilig werken is standaard. De RDM Training Plant speelt in op die behoefte.

Veilig werken is een vereiste. De RDM Training Plant speelt daarop in en is hét voorbeeld van publiek-private samenwerking. Een slimme Rotterdamse aanpak waarbij gezamenlijk wordt geinvesteerd in de opleidingsinfrastructuur. Deze plant vormt dé verbindende schakel op de arbeidsmarkt. De RDM Training Plant is een trainingsimulatieomgeving. Het trainen en opleiden neemt nu nog veel tijd in beslag, vraagt een grote inzet van de bedrijven zelf en wordt niet in een simulatieomgeving uitgevoerd. De RDM Training Plant is zo een investering in kwaliteit, die lonend is als we daar gezamenlijk de schouders onder zetten. Deltalinqs rekent op de steun van alle spelers in het veld.

Hier vindt u de video, die een goed beeld schetst van het project RDM Training Plant en die tijdens het Deltalinqs Jaardiner 2017 is getoond.

Wilt u meer weten over de RDM Training Plant, dan kunt u terecht op de website RDM Training Plant, u kunt zich tevens aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.
 

Meer informatie?

Cees Jan Asselbergs

Algemeen Adviseur
010 - 40 20 310

U bent hier

Deel deze pagina