Wereldhavendagen 2019: thema MariTeam

Wereldhavendagen 2019

'MariTeam' is het thema tijdens de 42e Wereldhavendagen op 6, 7 en 8 september 2019. MariTeam staat voor een fantastisch staaltje teamwork van alle bedrijven en mensen die dagelijks keihard werken aan het succes van de Rotterdamse haven.

Jaarlijks wordt het evenement bezocht door honderdduizenden bezoekers verdeeld over drie volle dagen. Tijdens de Wereldhavendagen 2019 kunnen de bezoekers op een fascinerende wijze beleven wat de Rotterdamse haven te bieden heeft. Het verstevigen van de band tussen haven, stad en haar natuurlijke achterland is waar het tijdens de Wereldhavendagen om draait.

Met het thema ‘MariTeam’ kunnen deelnemende bedrijven, organisaties en opleidingen de schijnwerpers op hun teamplayers zetten. Het thema van dit jaar biedt de mogelijkheid om te laten zien welke beroepen er zijn in de haven, welke ontwikkelingen er plaatsvinden en in welke verrassende combinaties bedrijven samen maritieme uitdagingen aangaan.

Stel de poorten open
Wij vragen namens de organisatie aan de Deltalinqs-leden hun poorten tijdens de Wereldhavendagen open te stellen en de bezoekers een unieke kans te bieden om de haven in te gaan en van dichtbij te zien en te ervaren wat de bedrijven te bieden hebben. De betrokkenheid van de activiteiten van de organisatie kan op deze manier worden vergroot en dit is tevens een unieke kans om als potentiële werkgever een kijkje in de keuken te geven.

Heb je interesse om de poorten open te stellen of deel te nemen aan de Wereldhavendagen in een andere vorm? Neem dan contact op met Rosalie de Paepe, projectleider stichting Wereldhavendagen.

Meer informatie: leaflet en www.wereldhavendagen.nl.