Buitengewone leden

Van Dam & Kruidenier Advocaten

Van Dam & Kruidenier Advocaten, opgericht in 1909, is één van de oudste advocatenkantoren in het arrondissement Rotterdam.

De wortels van ons kantoor liggen in de binnenvaart, maar naast binnenvaartondernemers en hun verzekeraars bedienen wij cliënten uit vele andere 'droge' branches.

Wij voeren een internationale advies- en procespraktijk met een focus op binnenvaart- en transportrecht, handelsrecht, aansprakelijkheid en verzekeringen, contracten en algemene voorwaarden, incasso, ondernemings- en vastgoedrecht en arbeidsrecht.

Van Dam & Kruidenier is bewust een kleinschalig kantoor. Wij kennen onze cliënten, onze cliënten kennen ons en we zijn in veel gevallen de huisadvocaat aan wie de dagelijkse zorgen van een ondernemer worden voorgelegd. Wij denken graag met onze cliënten mee en geven praktische adviezen die passen bij de onderneming van de klant. Verder procederen wij waar dat moet, maar regelen wij waar dat kan.

Om onze cliënten ook internationaal te kunnen bedienen zijn wij actief en betrokken lid van Eurojuris International. Daarmee beschikken wij over één van de grootste advocatennetwerken in Europa en daarbuiten.

Masterclass/bijeenkomst in het verleden
18-07-2019 Masterclass AVG Update en de controle op MDA
20-03-2018 Themaworkshop Mogelijke gevolgen van de AVG in de arbeidsketen