Vacatures

Logo.jpg

 

 

Deltalinqs behartigt de gezamenlijke belangen van meer dan 95% van alle logistieke, haven- en industriële bedrijven in de mainport Rotterdam. Bij onze ondernemersvereniging zijn ruim 700 bedrijven aangesloten uit veertien verschillende sectoren. Samen dragen zij 6,2% bij aan het Bruto Nationaal Product van Nederland en bieden zij direct en indirect werk aan ruim 385.000 mensen.

Namens onze leden zetten wij ons in voor het versterken van de concurrentiekracht van Rotterdam, voor duurzame groei en voor maatschappelijk c.q. politiek draagvlak voor alle activiteiten in het haven- en industriegebied. Hoe doen wij dat? Door te lobbyen (het beïnvloeden van beleid, wet- en regelgeving), collectiviteit te realiseren (initiatieven om gezamenlijk sterk te staan) en te werken aan ‘leren en inspireren’ (versterken van de kennis bij de leden). Ons netwerk is veelomvattend en divers. Voor tal van autoriteiten – zoals het Havenbedrijf Rotterdam, diverse bestuurslagen, toezichthouders, brancheorganisaties, et cetera – zijn wij de natuurlijke gesprekspartner namens de Rotterdamse haven- en industrieondernemers.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een fulltime

Communicatieadviseur

Wie is onze nieuwe collega?

Je beweegt je gemakkelijk in een politiek-bestuurlijke én een ondernemersomgeving. Je ondersteunt zelfstandig collega’s, de directeur en het bestuur. Daarbij heb je een goed gevoel voor wat er in de Rotterdamse haven en industrie speelt, toon je brede interesse en maak jij je snel nieuwe onderwerpen eigen. Bij de uitvoering van je functie toon je initiatief en krijg je zaken voor elkaar. Je bent hands-on, voelt goed aan welke inzet nodig is en legt hierbij verbindingen met zowel externe stakeholders als betrokkenen binnen Deltalinqs. Het schrijven van teksten en het geven van communicatieadviezen gaat je gemakkelijk af. Verder beschik je over een analytisch vermogen, visie en overtuigingskracht. Je bent flexibel en hebt zeker geen 9-tot-5-mentaliteit.

Wij bieden

  • een centrale positie in de Rotterdamse haven; een ‘spin in het web’-functie;
  • veel zelfstandigheid en samenwerking met een klein hoogwaardig team;
  • een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

  • een afgeronde HBO-opleiding en meerdere jaren relevante werkervaring;
  • een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels;
  • ervaring met moderne communicatiemiddelen, waaronder social media.

Solliciteren?

Lijkt de functie je wat? Stuur dan uiterlijk 17 november 2019 je motivatie met CV naar Nathaly van Driel, hoofd secretariaat Deltalinqs. Voor vragen over de vacature en/of Deltalinqs: Bas Janssen, directeur Deltalinqs, tel.: (010) 40 20 304 of kijk op www.deltalinqs.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.