PR-bijeenkomst DeltaPORT Donatiefonds

PR-bijeenkomst DeltaPORT Donatiefonds

Het DeltaPORT Donatiefonds, het burenfonds van de haven, heeft in 2017 ruim 142 organisaties financieel ondersteund.

Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoogvliet, Maassluis, Pernis, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne kunnen bij het DeltaPORT Donatiefonds (DPD) terecht. Het bestuur waakt over de kwaliteit van de donaties en spant zich continu in om de juiste bestemming te vinden die aansluit bij de criteria: instellingen zonder winstoogmerk op het terrein van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied komen in aanmerking voor een donatie.

Op maandag 12 maart wordt de jaarlijkse PR-bijeenkomst georganiseerd, waar vertegenwoordigers van de 142 organisaties, de 67 deelnemende bedrijven en leden van het DPD-bestuur met elkaar in gesprek gaan over de rol en functie van het fonds. Een goede zichtbaarheid, bekendheid én persoonlijk contact met betrokken organisaties blijven uitdagingen. Het Havenbedrijf Rotterdam, dat samen met bij het fonds aangesloten bedrijven partner is in het DeltaPORT Donatiefonds, geeft een inspirerende presentatie over de relatie tussen de Rotterdamse haven en industrie en de directe omgeving.

Meer informatie over het DPD en/of direct een donatie aanvragen? Raadpleeg www.deltaportdonatiefonds.nl of neem contact op via info@deltaportdonatiefonds.nl.