Terugblik webinar End-of-Life Strategy

Terugblik webinar End-of-Life Strategy

Binnen de Rotterdamse haven en industrie was en is aging een belangrijk thema. Het is dan ook de vraag hoe je het beste om kunt gaan met aging assets die het einde van hun levensduur naderen. Deltalinqs en buitengewoon lid IES Asset Management organiseerden daarom op donderdag 20 mei 2021 het webinar ‘End-of-Life Strategy’.

Tijdens het webinar presenteerde assetmanagementprofessional Sascha Stikkelorum van IES Asset Management uitgebreid de theorie van end-of-life management binnen assetmanagement. Ook presenteerde Sascha haar methode voor het opzetten van een end-of-life strategie. Het webinar eindigde met een demonstratie van de tool die oorspronkelijk ontwikkeld is voor een opdrachtgever in de farmacie. Kees Leijs ondersteunde Sascha tijdens de presentatie en demo door de interactie tussen het publiek en Sascha te regisseren.

Tijdens het webinar prikkelde Sascha de deelnemers door praktijkvoorbeelden te geven en hen hierover vragen voor te leggen. Zo gebruikte Sascha steeds een pomp als voorbeeld om de theorie te verbinden met de praktijk. Daarmee werden de deelnemers aan het denken gezet over hoe zij end-of-life management zelf in de praktijk zouden kunnen toepassen.

Een greep uit de enthousiaste reacties van de deelnemers: “We kunnen hier zeker ons voordeel mee doen", en "goed gepresenteerd en zeer interessant!”

De gehouden presentatie is hier in te zien