Serie 2 van Deltalinqs-podcast ‘Diepgang’ online

Serie 2 van Deltalinqs-podcast ‘Diepgang’ online

Na de succesvolle lancering van de eerste 3 podcasts in serie 1 in de zomer, zijn wij inmiddels volop bezig met het uitrollen van de 2e serie, waarin moderator Roelof Hemmen de gasten iedere keer aan de tand voelt over actuele thema’s in en om de haven. In aflevering 5 bijvoorbeeld, vertelt Yolande Verbeek (managing director Uniper Benelux én plantmanager of the year 2021) op een enthousiaste manier over Unipers transformatie van fossiel naar duurzaam energiebedrijf en haar persoonlijke drijfveren om dit tot een succes te maken.

In aflevering 4 is Ron Kooren (bestuursvoorzitter Albeda College) te gast. Hij vertelt over de huidige arbeidsmarkt, het tekort aan technisch geschoold personeel, de sociale transitie en hoe het onderwijs daarbij kan helpen.

Op 18 november komt de laatste aflevering van serie 2 online met daarin Rob de Wijk (directeur The Hague Centre for Strategic Studies en professor international relations Universiteit Leiden). Hij geeft zijn onomwonden visie op de invloed van China op de internationale wereldhandel in het algemeen en de gevolgen hiervan voor de haven van Rotterdam in het bijzonder.

Aflevering 4 en 5 alvast luisteren? Dat kan via Spotify of rechtstreeks via onze website. Ook de afleveringen van serie 1 zijn daar te vinden.