Nieuw: Deltalinqs-podcast 'Diepgang'

Nieuw: Deltalinqs-podcast 'Diepgang'

Een nieuw initiatief wordt gestart: de Deltalinqs-podcast ‘Diepgang’, onze podcast over de haven en industrie van Rotterdam. In circa dertig minuten praat Roelof Hemmen (bekend van RTL Nieuws, BNR Nieuwsradio en het Havencongres Rotterdam) met hoofdrolspelers uit en deskundigen buiten de haven: Waar staat de haven en industrie nu en waar gaan we naartoe? Met inspiratie en achtergronden over trends en ontwikkelingen van deze motor van onze economie en met iedere keer een verrassende en soms hernieuwde kennismaking met een invloedrijk persoon.

De eerste serie van drie podcasts wordt eind mei en begin juni gelanceerd. De allereerste podcast staat in het teken van de introductie van onze voorzitter Victor van der Chijs. De luisteraars krijgen een inkijkje in de persoon Victor en zijn persoonlijke drijfveren. Wat gaat hij als voorzitter betekenen voor de ondernemers in de mainport Rotterdam en wanneer vindt hij zichzelf geslaagd als voorzitter? Kortom: de introductie van onze voorzitter in een modern jasje.

In de tweede podcast wordt Annet Koster, directeur van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) en Havenvrouw van het Jaar 2020, geïnterviewd over diverse ontwikkelingen en zeker ook haar bijdrage in de COVID-19 crisisbestrijding voor haar leden.

De eerste serie van drie podcasts wordt afgesloten met een podcast over de energie- en grondstoffentransitie met een belangrijke speler uit de Deltalinqs-achterban. In de maanden daarna volgen meerdere podcasts.

Nieuwsgierig geworden? De komende weken zullen wij op meerdere momenten alvast wat tipjes van de sluier oplichten over de inhoud van en de wijze waarop de podcasts te beluisteren zijn, dus houd onze website en socialemediakanalen goed in de gaten!