CHIO: Rotterdams topsport- en netwerkevent

CHIO: Rotterdams topsport- en netwerkevent

Vlak voor de ontknoping van het 70ste CHIO Rotterdam werd in de skybox een driejarige overeenkomst getekend met Deltalinqs en het Havenbedrijf Rotterdam. “De paardensport is internationaal en het CHIO is van wereldniveau", aldus Steven Lak, voorzitter Deltalinqs.

"Het is dan ook een belangrijk netwerkevent voor de Rotterdamse haven- en industriebedrijven met een enorme uitstraling. Daar maken we graag deel vanuit."

De CHIO Port Club Rotterdam prijs op donderdagavond, de Deloitte prijs | Frans Lavooij Speed Against the clock C int. Jumping op zondagochtend en de Longines FEI Nations Cuptm Jumping Netherlands op de zondagmiddag geven volop gelegenheid om het genieten van de sport met netwerken te combineren.

"Deze driejarige overeenkomst is een belangrijke pijler om ook de komende jaren weer mooie edities van dit oudste Rotterdamse topsportevenement te kunnen organiseren", zegt Jan de Mooij, algemeen directeur CHIO Rotterdam. "Ik ben er trots op dat belangrijke Rotterdamse partijen als het Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs zich aan onze toekomst willen verbinden."

Afbeelding vlnr: Job Dura, Allard Castelein, Steven Lak, Belle de Bruin en Jan de Mooij.