Agenda

Masterclass Vestigingsklimaat (KPMG)

Het vestigingsklimaat raakt ons allemaal en er bereiken ons steeds meer signalen dat bedrijven de Rotterdamse haven mijden en voor Antwerpen kiezen. Dit roept de vraag op of ons vestigingsklimaat in Nederland nog steeds uitstekend is? Bedrijven die recent fors in Antwerpen investeren zijn bijvoorbeeld Ineos, Borealis, Covestro, Kaneka, Inovyn, Nippon Shokubai, Vyno.

In deze Masterclass gaan sprekers van ons buitengewoon lid KPMG in op de huidige wereldwijde ontwikkelingen zoals het opkomende protectionisme, handelsverdragen, Belastingen, Brexit en wat dit voor ons betekent. Maar ook willen we in deze Masterclass heel concreet inzoomen op verschillen in vestigingsklimaat tussen Nederland en België.
Waar liggen de kansen en wat zijn de bedreigingen bezien vanuit de klimaatdiscussie (CO2 uitstoot), vergunningen, bestuur, lokale lasten, waardering onroerende zaken, infrastructuur, beschikbaarheid personeel etc. Hierover willen we graag hands on op zijn Rotterdams met de deelnemers de dialoog aangaan.

Sprekers
- Ricardo Tülkens, Partner Strategy & Operations KPMG en
- Leon Kanters, Partner Indirect Tax Meijburg & Co, alsmede de Belgium-Holland Desk van KPMG.

Doelgroep
Deze Masterclass is vooral interessant voor management (CIO’s, CFO’s, CEO’s en hun directe reports), waarbij het doel is te laten zien hoe het vestigingsklimaat er voor staat en welke risico’s, maar tegelijkertijd ook kansen dit voor de leden van Deltalinqs biedt.

Deelname
Leden van Deltalinqs nemen gratis deel (1 à 2 personen per bedrijf). Aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. Na aanmelding ontvangt de deelnemer voor de bijeenkomst een bevestiging met nadere informatie over de Masterclass. 
Bij afwezigheid zonder afmelding wordt een rekening gestuurd van € 25,-.
Meer informatie: Jacqueline Pronk, tel. (010) 40 20 321.

Datum en tijdstip:
2019-02-14T16:00:00 2019-02-14T17:30:00
Locatie:
Deltalinqs
Adres:
Waalhaven Z.z. 19
3089 JH ROTTERDAM
Aanmeldperiode:
2019-01-01T00:00:00 2019-02-13T17:00:00