Buitengewone leden

Legian Consultancy & Network Services

Technologische ontwikkelingen gaan snel. ICT wordt met de dag belangrijker. Hierdoor nemen de mogelijkheden toe, maar ook de complexiteit en de kwetsbaarheid. Omdat veel organisaties en het bedrijfsleven afhankelijk zijn van ICT bij het uitvoeren van hun kernprocessen, bieden wij ondersteuning om ICT eenvoudig en beheersbaar te houden. Met pragmatische oplossingen en een flexibele werkhouding zorgt Legian ervoor dat bedrijven met de juiste ICT-voorzieningen hun ambities kunnen waarmaken.

Legian is al meer dan twintig jaar actief in het ICT-werkveld. Als 100% onafhankelijke ICT-kennispartner adviseren en begeleiden wij organisaties bij veelal complexe vraagstukken en projecten op het snijvlak van ICT en organisatie. Legian werkt voor organisaties waar beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging van ICT-infrastructuur en systemen een belangrijke rol spelen in de bedrijfsvoering.

Wij werken met een team van 150 ervaren ICT-specialisten, consultants en projectmanagers, voor meer dan 400 grootzakelijke klanten in Nederland. Veelal organisaties die onderdeel uitmaken van de nationale vitale infrastructuur.

Dick Hoogendoorn, CTO bij Legian, vertelt over de waarde van het buitengewoon lidmaatschap met Deltalinqs voor Legian: “Legian staat met haar dienstverlening midden in de wereld van cybersecurity security, netwerkinfrastructuren, cloud, en datacenters. Het uitwisselen van onze kennis en ervaringen met de leden van Deltalinqs en onze adviesdiensten zijn van groot belang gebleken voor de bedrijfsvoering en dienstverlening van de bedrijven in de Rotterdamse haven.”

Nieuwsbericht Corona
05-06-2020 Legian aan het woord

Masterclasses/bijeenkomsten in het verleden
12-09-2019 Ferm Port Cyber Café
31-08-2017 Masterclass ISPS/cybersecurity