Buitengewone leden

KWA Bedrijfsadviseurs B.V.

KWA Bedrijfsadviseurs is hét adviesbureau voor productiebedrijven en instellingen in Nederland. Gedreven en deskundige adviseurs brengen helderheid in de steeds complexere regelgeving. Wij helpen u met: in compliance komen en blijven, het realiseren van (technische) projecten, CO2-reductiestrategie en -implementatie en het veiliger maken van de werkomgeving.

Wij zetten onze specialistische- en technische kennis voor u in op het gebied van:

  • milieu en omgeving;
  • KAM-management;
  • energie- en procestechniek;
  • arbo en veiligheid.

In bestaande situaties en bij nieuwe projecten, voor nu en overmorgen. Als partner zijn wij toegewijd aan uw duurzame resultaat, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op de dagelijkse gang van zaken.

We zijn geen doorsnee adviesbureau. Dat komt doordat onze specialisten ook eigenaar zijn van KWA. We maken ons eigen beleid en onze eigen keuzes. Het delen van kennis zit ieder van ons in de genen, waarbij het helpen van klanten voorop staat.

KWA staat bekend om haar praktische en concrete adviezen. Het doorgronden van ingewikkelde materie en dat omzetten in praktische handvatten. Wij verduidelijken in begrijpelijke taal de impact op uw bedrijf en wat er stap voor stap moet gebeuren.

Ook dit zijn belangrijke kenmerken van KWA:

  • grootste deel van onze specialisten is senior;
  • directe lijnen met specialisten;
  • al honderd jaar een sterk merk;
  • zowel grote als kleine projecten en adviezen.

Onze klanten bevinden zich in nagenoeg alle bedrijfssectoren in Nederland. Wij werken ook al jarenlang voor een groot aantal klanten in de regio Rotterdam/Rijnmond en ondersteunen een grote groep klanten met een specifieke dienst voor compliance en wet- en regelgeving. Daarnaast helpen wij diverse bedrijven in deze regio met de energie-efficiencyprojecten en praktische oplossingen om te komen tot een CO2-neutrale bedrijfsvoering.

Masterclasses/bijeenkomsten in het verleden
28-03-2019 Q&A-ontbijt Veiligheid & Security 'Awareness op de werkvloer'
24-05-2018 Masterclass ATEX; hoe houd je explosieveiligheid praktisch?
12-10-2017 Masterclass Middelgrote stookinstallaties verder aan banden gelegd