Buitengewone leden

Kneppelhout & Korthals Advocaten

Kneppelhout bestaat in 2019 40 jaar. Met een gedreven team van 35 personen is Kneppelhout klaar voor de volgende 40 jaar. Padberg: “Kneppelhout is in die jaren uitgegroeid tot een begrip binnen en buiten Rotterdam. De haven is een springplank geweest naar het buitenland en heeft onze praktijk ook echt internationaal gemaakt.

De omvang van ons kantoor is voor Rotterdamse begrippen fors, een Rotterdams no-nonsense kantoor voor partijen uit de (internationale) handel, de maakindustrie en verwerkende industrie, de maritieme sector, het transport, de bouw, het vastgoed en de overheidshoek (onder andere gemeenten en waterschappen).

Bij Kneppelhout combineren wij specialistische kennis met uitgebreide ervaring op alle voor onze klanten relevante rechtsgebieden. Wij zijn de businesspartner die proactief en pragmatisch adviseert, juridische barrières uit de weg ruimt en altijd een stap extra zet.” Kneppelhout maakt deel uit van verschillende nationale en internationale samenwerkingsverbanden, waaronder Netlaw, de Parlex Group en het Food Lawyers Network.

De toegevoegde waarde voor de Deltalinqs-leden, is onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van haven, logistiek en handel.