Buitengewone leden

Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Grant Thornton is een accountants- en adviesorganisatie die zich in Nederland met name richt op het internationaal opererende middenbedrijf en mid corporates. Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 53.000 professionals in meer dan 130 landen. Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen 500 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. Wij leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

Wij zien dat Deltalinqs en haar leden op een groot aantal onderwerpen actief is waar wij veel ervaring in en kennis van hebben, zoals de energietransitie, social & economic impact, groei, AVG en cybersecurity.

Vanuit onze vestiging in Rotterdam bedienen wij een groot aantal klanten in het Rotterdamse havengebied, onder andere in de sector transport & logistics, de producerende industrie en ook Deltalinqs zelf. Hierdoor bestaat er al een sterke band tussen onze organisaties. Wij zouden onze kennis en ervaring graag met de leden willen delen.

Nieuwsbericht
24-02-2021 Grant Thornton aan het woord